ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, διαθέτουμε τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Με πιστωτική κάρτα VISA, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS & MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συνναλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν. Κατά την επιλογή Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments για να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτα σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Το TrueLove.com.gr δεν έρχετε σε επαφή με τα στοιχεία του λογαριασμού σας.
  2. Mε PayPal: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για τη συναλλαγή σας. Κατά την επιλογή Πληρωμή με Paypal θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον του Paypal για να εισάγετε τα στοιχεία σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Το TrueLove.com.gr δεν έρχετε σε επαφή με τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις αλλά το ποσό θα αποπληρώνεται εφάπαξ. Το ποσό της εφάπαξ αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής.
  3. Με αντικαταβολή μετρητοίς: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προιόντος. Ο courier εισπράτει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 2 ευρώ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα μηνύματα που ανταλλάσσονται ανάμεσα στην Τράπεζα (Alpha) και στο www.TrueLove.com.gr γίνονται με κρυπτογράφηση SSL, 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές). Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Σημειώνεται ότι για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία μας και οι διαδικτυακός μας τόπος www.truelove.com.gr δεν έχουν πρόσβαση, δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.