ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αποστολές Προϊόντων

Ημέρες Παράδοσης:

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 μέρες.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 μέρες.
Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1-5 μέρες.
Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@TrueLove.com.gr ώστε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς.
Προσοχή: Υπάρχει η πιθανότητα για μία μικρή καθυστέρηση σε περίπτωση που το προιόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Εμείς στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό email για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τρόπος Αποστολής:

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Speedex)

Μετά την αποστολή της παραγγελίας από εμάς θα σας έρθει ένα e mail με τον αριθμό αποστολής σας, όπου πατώντας πάνω του μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Ωράριο παραδόσεων : 9:00 με 19:00

Η Speedex κάνει 3 προσπάθειες στον χώρο παράδοσής σας. Εάν δεν σας βρει, σας αφήνει ένα σημείωμα με τον αριθμό αποστολής σας ώστε να επικοινωνήσετε η ίδια μαζί τους και να κανονίσετε για την παράδοση.

Σε περίπτωση που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα Speedex της περιοχής σας, όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές Προϊόντων

Γενικά αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, πρέπει να γίνει μέσα σε δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

  1. Αλλαγή με άλλο προιόν, στέλνετε το προιόν που θέλετε να αλλάξετε με Speedex. Μέσα μας γράφετε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει, αν έχετε παραλάβει προϊόν μικρότερης αξίας τότε θα επικοινωνήοσυμε μαζί σας για να σας καταθέσουμε τα χρήματα στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

  2. Επιστροφή χρημάτων, στέλνετε το προιόν με Speedex. Μέσα μας γράφετε σε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας. Συμπεριλαμβάνετε στο χαρτί ένα αριθμό λογαριασμού IBAN , το όνομα τραπέζης και δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 15 εργάσιμες ημέρες.
    Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.) όπως και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.
    Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
    Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προιόν είναι ΧΧΧ σε ώρες γραφείου ΧΧΧ.Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω SPEEDEX και η χρέωση για το κόστος επιστροφής των προϊόντων είναι 3€.

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier SPEEDEX μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το truelove.com.gr θα πληροφορηθεί την απόφαση του πελάτη να υπαναχωρήσει. Η εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου ο πελάτης παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η εταιρεία θα εκτελέσει την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που ο πελάτης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρεωθεί ο πελάτης έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο truelove.com.gr έγκαιρα και εγγράφως.

Παρακολούθηση της παραγγελίας

Έχοντας δημιουργήσει το δικό σας λογαριασμό στο TrueLove.com.gr μπορείτε να παρακολουθείτε και την πορεία της παραγγελίας των προϊόντων που έχετε επιλέξει, μέσω των ενημερωτικών email που λαμβάνετε κάθε φορά που η παραγγελία του αλλάζει στάδιο.